середа, 09 вересня 2020 11:33

Назвали дату презентації Apple: що анонсують

Назвали дату презентації Apple: що анонсують
За даними інсайдерів на наступному тижні презентують новий планшет iPad Air, який отримає оновлений дизайн в стилі лінійки iPad Pro. Фото: Apple

15 вересня о 20:00 за київським часом в Apple Park відбудеться перша частина презентації, на якій покажуть нові iPad і Apple Watch. Показ iPhone 12 перенесено на жовтень.

Інформація про захід вже доступна на сайті Apple Event.

Apple не уточнює, що саме покаже на вересневій події. Марк Гурман, який неодноразово повідомляв достовірну інформацію про майбутні новинки Apple, в свою чергу повідомляє, що в вересні відбудеться лише частина презентації з анонсом нових смарт-годинників і планшета iPad. Головна презентація iPhone 12 пройде в жовтні.

За даними інсайдерів на наступному тижні презентують новий планшет iPad Air, який отримає оновлений дизайн в стилі лінійки iPad Pro. Також Apple покаже відразу дві нові моделі розумних годинників Apple Watch: свіжі Apple Watch Series 6 з максимальною функціональністю і більш доступну модель із базовою функціональністю, яка замінить в лінійці застарілі Apple Watch Series.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple збирається випустити новий доступний смартфон

Нові смартфони Apple матимуть 2 різні модулі 5G. У записці для інвесторів про це розповів інсайдер Мін-Чи Ко. Вважає, що компанія оснастить нові iPhone підтримкою 2 стандартів 5G — високочастотного діапазону mmWave і низькочастотного діапазону sub-6 ГГц.

Зараз ви читаєте новину «Назвали дату презентації Apple: що анонсують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі