середа, 08 лютого 2017 12:16

На ЗНО зареєструвалися 11 тис. абітурієнтів

На ЗНО зареєструвалися 11 тис. абітурієнтів

Учора розпочалася реєстрація для участі у цьогорічному зовнішньому незалежному оцінюванні. За підсумками першого дня, зареєструвалися понад 11 тис. випускників. Про це повідомляють на сайті УЦОЯО.

На сайт центру зроблено понад 35 тис. заходів, з них 26 тис. – унікальними користувачами.

За першу добу через форму зворотного зв'язку на адресу УЦОЯО надійшло 300 електронних листів. 90% запитів стосуються процедури реєстрації на ЗНО, проходження ДПА у формі ЗНО та додаткової сесії тестування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школи вестимуть облік свого бюджету

Крім онлайн-реєстрації, потрібно зібрати усі необхідні документи та відправити їх поштою на адресу відповідних регіональних центрів. Це - паперова заява, копія паспорта або свідоцтва, дві фотокартки, довідка про навчання від навчального закладу та документи, якщо абітурієнт потребує особливих умов для участі у ЗНО. Реєстрація закінчиться, коли абітурієнт зворотнім поштовим відправленням отримає бланк реєстраційної картки, інформаційний бюлетень і сертифікат.

Реєстрація на ЗНО триватиме до 17 березня. До 31 березня можна вносити зміни в реєстраційні дані.
Зараз ви читаєте новину «На ЗНО зареєструвалися 11 тис. абітурієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі