четвер, 03 жовтня 2024 15:36

Microsoft представила новий Office 2024 для Windows та Mac
6

Microsoft випустила оновлений набір інструментів Office 2024 для споживачів, які не хочуть що місяця сплачувати підписку за Microsoft 365.

У набір увійшли оновлені Word, Excel, PowerPoint, OneNote та Outlook, повідомляє Microsoft.

Office 2024 отримав багато оновлень та покращень у порівнянні з попередньою версією. Всі програми у наборі отримали Fluent Design у стилі Windows.

Microsoft представила новий Office 2024 для Windows та Mac
Фото: microsoft.com
Microsoft представила новий Office 2024 для Windows та Mac
Microsoft представила новий Office 2024 для Windows та Mac
Microsoft представила новий Office 2024 для Windows та Mac
Microsoft представила новий Office 2024 для Windows та Mac

Програми отримали більше функцій доступності для людей з обмеженими можливостями. Підтримку формату ODF, можливість додавати фото зі смартфона у Word, Excel, PowerPoint, та інші індивідуальні покращення.

Excel отримав підтримку динамічних діаграм з динамічними масивами, 14 нових функцій для тексту та масивів. Також зʼявилась можливість додавати зображення до своїх таблиць за допомогою копіювання та вставки. Або можна буде використати функцію IMAGE, щоб отримати зображення з Інтернету. Крім того, загальна швидкість роботи також була збільшена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній дизайнер Apple разом із OpenAI готує новий смартфон

В PowerPoint також додали набір нових функцій, можливість вставляти трансляцію з камери прямо на слайд, а також можливість записати всю презентацію чи окремий слайд разом з голосом, жестами та присутністю людини на відео. До аудіо та відео можна буде додавати субтитри.

Outlook в Office 2024 отримав покращений пошук та більше можливостей для створення та керування зустрічами.

Word, оновив дизайн та покращив роботу, отримав можливість відновлювати останні файли та документи у випадку, якщо програма несподівано закрилася.

Набір Office 2024 буде доступний на операційних системах Windows 10 та 11 та на останніх трьох версіях macOS.

Ціна на версію Office Home 2024 з Word, Excel, PowerPoint та OneNote $149. На версію Office Home & Business 2024 з Outlook та можливість використовувати всі програми у комерційних цілях $249.

Вибір процесора для персонального комп'ютера є одним з найважливіших рішень, яке впливає на загальну продуктивність системи. Два основних гравців на ринку процесорів - Intel та AMD - пропонують потужні рішення у вигляді Intel Core i7 та AMD Ryzen 7. Обидва процесори мають свої переваги та недоліки, і вибір між ними може бути складним завданням. У цій статті ми розглянемо ключові характеристики обох процесорів, їх продуктивність у різних сценаріях використання та допоможемо визначити, який з них краще підходить для вашого ПК.

Зараз ви читаєте новину «Microsoft представила новий Office 2024 для Windows та Mac». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі