четвер, 03 жовтня 2024 21:46

Документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R. 2 в умовах війни вже на YouTube

Документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R. 2 в умовах війни вже на YouTube
Документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R. 2 в умовах повномасштабного вторгнення вже доступний для перегляду на YouTube. Фото: youtube.com/@GSCGameWorldOfficial

Документальний фільм про українську студію GSC Game World, яка під час повномасштабного російського вторгнення в Україні працювала над "S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля", вже доступний для перегляду на YouTube.

Стрічка триває 90 хвилин і ділиться спогадами працівників про розробку другої частини культової гри в умовах війни. Вона зосереджується на особистих історіях креативної директорки Марії Григорович і її команди, які живуть в Україні, повідомляють розробники в X.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перестрілки з бандитами і нові мутанти: показали нове відео "S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля"

"Ми хочемо подякувати Xbox за те, що втілили цей фільм у життя. Ми також вдячні вам: усім, хто залишався з нами протягом усіх цих років. Ваша підтримка зробила цю подорож можливою", - сказали творці.

Марія ділиться своїми емоціями, і зазначає, що погодитись на пропозицію Xbox зняти такий фільм було страшно, але вона вважає, що важливо ділитися зі світом про те, як важко жити у воєнний час.

Над реалізацією задуму працював режисер Ендрю Стефан. Він також знімав останній документальний фільм для компанії "Увімкнути: Історія Xbox".

Український розробник відеоігор GSC Game World підняв вартість гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Ціна зросла в Epic Games Store.

Зараз ви читаєте новину «Документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R. 2 в умовах війни вже на YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі