понеділок, 22 червня 2020 23:40

IPhone зможе виконувати роль ключа для автомобіля: презентували оновлення iOS
6

Компанія Apple в перший день конференції WWDC презентувала нове програмне забезпечення - iOS 14 і iPadOS 14.

Оновлення містить безліч нових функцій і змін в дизайні.

Так у iOS 14 була додана бібліотека додатків для організації всіх встановлених програм на вашому пристрої. Програми автоматично організовуються в Бібліотеці й вам не потрібно зберігати всі значки на домашньому екрані. Крім цього, їх можна буде переглядати у вигляді списку. Також передбачені функції сортування за сценаріями використання і багато іншого.

  Фото: Apple
Фото: Apple

Нові віджети дозволяють отримати швидкий доступ до даних із додатків. Розмір віджету можна буде налаштувати вручну, вони доступні на екрані "Сьогодні", а ще їх можна буде перетягнути на домашній екран. Ярлики додатків будуть автоматично зміщуватися для того, щоб звільнити місце під вікно віджета. Усі вони будуть представлені в спеціальному розділі "Галерея віджетів".

Оновлення iOS 14 додасть одну з найбільш довгоочікуваних функцій - картинка в картинці, яка дуже схожа на аналогічну функцію для iPad.

  Фото: Apple
Фото: Apple

Був повністю перероблений інтерфейс голосового помічника Siri, який тепер не займає повністю екран.

  Фото: Apple
Фото: Apple

З'явився новий додаток "Перекладач", який призначений для розмов і працює повністю в автономному режимі. На старті буде доступно 11 мов.

  Фото: Apple
Фото: Apple

В iMessage з'явилася можливість закріплювати чати, серед нового також відповіді на повідомлення і згадки.

В карти також додали нові функції, серед яких підтримка велосипедних маршрутів, висоти і підвищення деталізації. Крім цього, з'явилися рекомендації для зарядки електромобілів. На старті будуть підтримуватися BMW та Ford.

  Фото: Apple
Фото: Apple

IPhone тепер зможе виконувати роль ключа для автомобіля. BMW 5 серії 2021 року випуску стане першим автомобілем, який буде підтримувати цю функцію.

Також Aplle презентувала оновлення iPadOS 14. Так у додатку Фото з'явився сайдбар. Повідомлення про дзвінки на iPad тепер можуть з'являтися у вигляді невеликого віконця у верхній частині екрану, раніше було на весь екран. Також у iPadOS з'явилося розпізнавання рукописного тексту. Працює з Apple Pencil. Наприклад, можна навіть написати адресу сайту в Safari і браузер відкриє його.

  Фото: Apple
Фото: Apple

У соцмережі опублікували фото нового iPhone 12 від Apple. На знімках зображена 5,4-, 6,1- та 6,7-дюймова моделі, форма корпусу яких схожа на iPhone 4.

Зараз ви читаєте новину «IPhone зможе виконувати роль ключа для автомобіля: презентували оновлення iOS». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі