субота, 23 квітня 2022 09:25

Anonymous виклали у мережі 600 тис. листів найбільшого постачальника енергокомплексу РФ

Anonymous виклали у мережі 600 тис. листів найбільшого постачальника енергокомплексу РФ
Enerpred - крупний виробника гідравлічного інструменту, що спеціалізується в нафтогазовій, енергетичній та будівній промисловості. Фото: pixabay

Хакери Anonymous зламами найбільшого постачальника енергокомплексу РФ - Enerpred. Вони виклали у мережу понад 600 тис. листів компанії.

Про це Anonymous повідомив у своєму Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Anonymous зламали базу російського Газрегіону

Enerpred - найбільший виробник гідравлічного інструменту, що спеціалізується на нафтогазовій, енергетичній та будівній промисловості.

"Anonymous зламав 645 тисяч електронних листів (432 ГБ) від Enerpred, найбільшого виробника гідравлічного інструменту в Росії та СНД, що спеціалізується на енергетичній, нафтохімічній, вугільній, газовій та будівельній промисловості", - йдеться у повідомленні.

Хакери Anonymous зламали базу данних ще одного банку країни-агресорки Росії. Йдеться про Петербурзький соціальний комерційний банк – ПСКБ. Клієнтами цієї фінансової установи є російські олігархи.

Зараз ви читаєте новину «Anonymous виклали у мережі 600 тис. листів найбільшого постачальника енергокомплексу РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі