середа, 31 липня 2019 05:28

Як дізнатися, чи вступив абітурієнт на бюджет

Як дізнатися, чи вступив абітурієнт на бюджет
Встигніть подати документи на бюджет до 31 липня 18:00

Для того щоб перевірити абітурієнту, чи вступив він на бюджет в українські вищі навчальні заклади, можна зайти на сайт vstup.osvita.ua.

26 липня було опубліковано списки вступників, рекомендованих на бюджет. Для того, що перевірити це, необхідно зайти на сайт vstup.osvita.ua.

Варто вибрати потрібний регіон, вуз і спеціальність. Там можна подивитися результати всіх абітурієнтів, бали, спеціальності та вузи.

Списки рекомендованих до зарахування на бюджет з'явилися також на сайті Vstup.edbo.gov.ua.

Коли стоїть напроти прізвища "Рекомендовано (бюджет)", отже, необхідно до 31 липня до 18:00 везти оригінали документів у цей навчальний заклад, повідомляє nv.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які найпопулярніші професії обирають вступники в 2019 році

Якщо напроти прізвища стоїть напис "Допущено", це означає, що допущені тільки до конкурсу для вступу на контрактну форму навчання.

Перевірити, чи пройшов абітурієнт на бюджет можна зайшовши в особистий кабінет вступника.

Якщо в заяві на вступ статус змінився на Рекомендовано до зарахування - ви поступили на бюджет. Після чого до 1 серпня статус має змінитися на Включено до наказу. Якщо документів принесено не було до приймальної комісії - статус зміниться на Виключений зі списку рекомендованих.

На контракт також можуть вступити не всі. Система має висвітлити списки 1 серпня після 12:00.

Якщо знайшли себе в списку вступивших на бюджет - привезіть до приймальної такі документи: копію паспорта або свідоцтва про народження (в залежності від віку), оригінал документа про освіту з додатком, копію військово-облікового документа (для хлопчиків), сертифікат ЗНО, 4 кольорових фото розміром 3 * 4 см, інші документи, якщо вони передбачені правилами прийому навчального закладу.

Зараз ви читаєте новину «Як дізнатися, чи вступив абітурієнт на бюджет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі