вівторок, 20 червня 2017 16:59

Злодій зламав банкомат і залишив гроші випадати

Злодій зламав банкомат і залишив гроші випадати
Чоловік зламав банкомат у Києві за допомогою спецтехніки. Фото: Нацполіція України

Чоловік зламав банкомат у Києві за допомогою спецтехніки. Коли приїхала поліція, був закритий у кабінці банкомату.

З нього ще 2 години випадали гроші, повідомили на сторінці патрульної поліції України в Facebook.

Патрульні отримали виклик від співробітників банку про те, що чоловік шахрайським способом намагається зняти гроші в банкоматі. За 10 хвилин приїхали на місце, де і виявили зловмисника. Він закрився в кабінці з банкоматом, з якого безперервно випадали 200-гривневі купюри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярі затримали грабіжника

"Коли невідомий помітив нас, то вибіг на вулицю і намагався втекти. Але на нашу вимогу зупинитися зреагував відразу. Чоловік був дуже добре підготовлений до злочину. У нього була вся необхідна техніка, за допомогою якої перепрограмував електронну систему банкомату. Він навіть замаскувався - був у перуці і чорних окулярах", - розповідає патрульний Євген.

У затриманого виявили сумку з 200-гривневими купюрами. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу та працівників Департаменту кіберполіції.

Французька поліція опублікувала запис, як на пенсіонера нападають четверо дітей біля банкомату неподалік Лувра.

У повідомленні поліції йдеться, що на людей біля цього банкомату нападають понад 20 разів на день. Грабіжники переважно з Румунії і Болгарії. Окремий поліцейський пост там виставити не можуть.

Зараз ви читаєте новину «Злодій зламав банкомат і залишив гроші випадати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі