вівторок, 15 вересня 2015 15:38

За тиждень в АТО відправили 350 одиниць відремонтованої техніки

За тиждень в АТО відправили 350 одиниць відремонтованої техніки
Фото: mil.gov.ua

Минулого тижня для виконання бойових завдань в зоні АТО після ремонту повернули 354 одиниці озброєння та техніки.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

Зокрема, з ремонту відправили в АТО чотири танки Т-64, три гаубиці, чотири зенітних установки, сім протитанкових гармат "Рапіра", п'ять бойових машин протитанкових ракетних комплексів "Штурм", 29 бойових машин піхоти, 22 бронетранспортери, 12 бойових розвідувально-дозорних машин та два 82-мм міномети.

"Крім того, військові ремонтно-відновлювальні бригади повернули до строю 254 одиниці автомобільної техніки", - цитує прес-служба помічника міністра оборони з питань зв'язків з громадськістю Олексія Чорнобая.

Також держпідприємства відремонтували чотири реактивні системи залпового вогню "Смерч" та один зенітно- ракетний гарматний комплекс "Тунгуска".

Таким чином, з початку року ремонтно-відновлювальні підрозділи Збройних Сил та виїзні ремонтні бригади держпідприємств відремонтували для ЗСУ понад 13 тис. одиниць озброєння та військової техніки, констатує Міноборони.

Як зазначається, підприємства ОПК  відремонтували близько 1,2 тис. одиниць оборонної техніки і до кінця року планують поставити ще близько 800 одиниць.

Всього з початку проведення АТО для Збройних Сил відновили та відремонтували 30,2 тис. одиниць озброєння та техніки, підсумовує прес-служба відомства.

Раніше міністр оборони України Степан Полторак повідомив, що до кінця року на озброєння ЗСУ надійде 400 одиниць бронетехніки.

Зараз ви читаєте новину «За тиждень в АТО відправили 350 одиниць відремонтованої техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі