понеділок, 04 лютого 2013 14:27

З 2015 року торгівля з країнами ТЗ буде вестися відповідно до нового техрегламенту - "Український вибір"

З 2015 року торгівля з країнами ТЗ буде вестися відповідно до нового техрегламенту - "Український вибір"
Фото: customs.kr.ua

З 2015 року торгівля з країнами Митного союзу (МС) буде вестися відповідно до нового технічного регламенту на всі групи товарів, що ввозяться до Митного союзу. Про це йдеться у повідомленні громадського руху "Український вибір".

"Це означає, що економіка України стоїть на порозі нової рецесії, але в Україні про це воліють мовчати", - сказано в повідомленні.

Також, коментуючи заяву нардепа Олександри Кужель про те, що торгівля в рамках МС ведеться на підставі російського законодавства, в "Українському виборі" нагадали, що митне законодавство союзу складається з: Кодексу МС, який спільно приймався усіма країнами-учасницями; міжнародних договорів держав МС , що регулюють митні правовідносини; рішень Комісії МС, в яку на рівних входять представники всіх членів ТЗ, і всі рішення якої приймаються виключно консенсусом.

Зараз ви читаєте новину «З 2015 року торгівля з країнами ТЗ буде вестися відповідно до нового техрегламенту - "Український вибір"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі