вівторок, 24 березня 2020 18:08

Ветеранів АТО закликали відмовитися від пільг

Ветеранів АТО закликали відмовитися від пільг
Ветеранів АТО закликали відмовитися від пільг. Фото: pixabay.com

Ветерани АТО закликали своїх побратимів на час карантину відмовитися від пільг на проїзд. Про це повідомляє АрміяInform.

На сьогодні безоплатний проїзд для пільгових категорій населення місцева влада скасувала у Вінниці, Херсоні, Чернівцях, Львові, Запоріжжі.

А ось у Кропивницькому ветерани самі започаткували акцію "Діяти разом", під час якої закликають відмовилися від безкоштовного проїзду.

За словами Віктора Колінька, керівника Обласного ресурсного центру з питань допомоги учасникам АТО та ВПО, у такий спосіб вони хочуть матеріально підтримати перевізників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарні Києва отримають 29 автомобілів з автопарку ВР

"Від початку карантину їхній дохід скоротився втричі – й вони мають щоденні збитки, – сказав він. – Ми ж не хочемо, щоб транспорт зупинився, – тож платімо! Це той випадок, коли водіям маршрутних таксі, тролейбусів та автобусів украй потрібна наша допомога".

До участі в акції ветерани закликають військових і пільговиків і з інших міст України.

На думку колишнього першого заступника міністра інфраструктури Володимира Шульмейстера, українська влада під час карантину мала спершу перевести людей на віддалену роботу, а вже потім закривати транспорт.

Зараз ви читаєте новину «Ветеранів АТО закликали відмовитися від пільг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі