неділя, 26 липня 2020 22:31

В Україні започатковують нового авіаперевізника

В Україні започатковують нового авіаперевізника
Може з'явитися ще одна авіакомпанія. Фото: Кореспондент

Керівник SkyUp Дмитро Сероухов розповів, що звільнення колишнього глави компанії Євгенія Хайнацького викликано тим, що він "брав активну участь в побудові іншого авіаперевізника".

"Коли почалася пов'язана з карантином криза, ми всією командою посилено працювали над тим, щоб врятувати бізнес, знаходити нові можливості, оптимізувати все, що можна, і підвищити нашу ефективність. Але, як виявилося, Євген Хайнацький, який був у нашій команді, працював на те, щоб результат був у когось іншого. Він брав активну участь в побудові іншого авіаперевізника, який буде працювати на українському ринку", - Сероухов розповів в інтерв'ю Центру транспортних стратегій.

Інших подробиць щодо нової авіакомпанії поки немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа MH17: суд дозволив росіянам оглянути уламки літака

SkyUp Airlines — національний український авіаперевізник, лоукост, який розпочав свої польоти 21 травня 2018 року. Базується в аеропорту "Бориспіль". Основні напрямки — Близький Схід, Північна Африка, Східна та Південна Європа.

Зараз ви читаєте новину «В Україні започатковують нового авіаперевізника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі