середа, 25 травня 2022 14:17

В Україні загострюватиметься економічна криза - радник глави МВС

В Україні загострюватиметься економічна криза - радник глави МВС
Ті дефіцити, які вже існують, наприклад, дефіцит бензину, потягнуть за собою й інші наслідки. Фото: https://t.me/politika_andrusiva

Найближчим часом Україну очікує серйозна економічна криза.

Ті дефіцити, які вже існують, наприклад, дефіцит бензину, потягнуть за собою й інші наслідки, повідомляє радник глави МВС Віктор Андрусів у Telegram.

"Найближчими місяцями ці кризові явища проявлятимуться все гостріше. Якась продукція може не доїжджати до магазинів, щось різко зросте в ціні. На жаль, ми маємо готуватися до цього", - пише Андрусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через війну в Україні 70 країнам загрожує дефолт - ООН

За його словами, влада робить усе можливе, щоб мінімізувати економічні удари.

"Зокрема, ми отримуємо фінансову допомогу від партнерів. Але вже давно зрозуміло, що війна - це лихо, яке одне не приходить. Тому я рекомендую кожному продумати й складати певний особистий план про те, як жити в умовах серйозної кризи та дефіцитів", - підсумував радник.

Компанії-постачальники не нараховуватимуть плату за комунальні послуги споживачам, які були відсутні понад місяць. Свою відсутність абонент має підтвердити відповідним документом.

Зараз ви читаєте новину «В Україні загострюватиметься економічна криза - радник глави МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі