четвер, 27 липня 2017 06:50

В Україні видали перший безвідсотковий кредит на квартиру

В Україні видали перший безвідсотковий кредит на квартиру
Видали перший безвідсотковий кредит на квартиру. Фото: РБК

На Луганщині видали перший безвідсотковий кредит на житло на період у 30 років за державною програмою.

"Голова Луганської облдержадміністрації Юрій Гарбуз вручив ключі від квартири молодої мами Єлени Бахреєвій. Вона стала учасником Програми сприяння забезпеченню житлом педагогічних і науково-педагогічних працівників, медпрацівників, працівників культури і мистецтв, держслужбовців, посадових осіб місцевого самоврядування в Луганській області на 2013-2017 роки", - йдеться у повідомленні Бізнес.

Повідомляється, що розмір кредиту склав 94% від нормативної вартості квартири. У даному випадку це 375 тисяч гривень, які були виділені з обласного бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кредит не дають через кримську прописку" - переселенець

Олена Бахреєва працює в Луганської обласної філармонії на посаді артиста академічного симфонічного оркестру в групі ударних інструментів. За сумісництвом викладає в Сіверськодонецькій дитячій музичній школі №1.

Відсоткова ставка по цьому кредиту складає 3%, але, за умовами програми, жінка, маючи маленьку дитину, отримала безвідсотковий кредит строком на 30 років.

Зараз ви читаєте новину «В Україні видали перший безвідсотковий кредит на квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі