вівторок, 23 вересня 2014 10:41

В Росії впали акції великої металургійної компанії

В Росії впали акції великої металургійної компанії
vedomosti.ru

На Московській біржі падають акції великої російської компанії "Мечел".

Зокрема, мова йде про зниження на 15%, - повідомляє "ТСН"

До 9.34 за київським часом цінні папери компанії коштували близько 23 рублів, а протягом торгів вони падали до мінімуму за всю історію компанії - 22,7 рубля.

Сьогоднішнє падіння є новим історичним антирекордом. Зокрема, напередодні історичний мінімум був зафіксований на рівні 25,1 рубля за акцію. Читайте також: За півроку бойкоту українцями російських товарів, їхня харчова промисловість втратила $ 100 млн

Така ситуація пов'язана через побоювання можливого банкрутства металургійної компанії. За словами глави Мінекономрозвитку Олексія Улюкаєва, банкрутство неминуче в умовах непосильного для неї боргового навантаження. Крім того, глава одного з російських банків Андрій Костін заявив, що не бачить іншого шляху вирішення ситуації з боргами "Мечела", окрім як звертатися в суд, оскільки компанія відкинула варіант конвертації боргу в акції.

Як повідомлялося раніше, російська економіка втратила одного з найбільших інвесторів у світі. Американська компанія Blackstone Group виводить свої активи з російського ринку.
Як вказано на сайті компанії, "Мечел" - глобальна гірничодобувна і металургійна компанія, в якій працюють понад 70 тисяч осіб. Продукція компанії постачається до Європи, Азії, Північну і Південну Америку, Африку.

Зараз ви читаєте новину «В Росії впали акції великої металургійної компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі