пʼятниця, 18 січня 2013 23:30

В Януковича почалася паніка - політолог

В Януковича почалася паніка - політолог
Фото: golos.ua

Критика Кабінету міністрів президентом Віктором Януковичем свідчить про паніку глави держави.

Таку думку висловив політолог, директор Міжнародного інституту демократій Сергій Таран у ефірі "Ера-FM".

"Справді, дивний виступ. Напевне, один з найдивніших виступів президента. Кабінет міністрів був призначений нещодавно, і раптом президент починає критикувати його за провал реформ. Я не хочу допускати, що президент забув, коли був призначений Кабінет міністрів. Виходить, що президент знав, що призначає тих чиновників, які вже провалили економічні реформи. Це абсурдна ситуація. Пояснити це інакше, як панікою президента, я не можу", - сказав Таран.

За його словами, Янукович усвідомлює погіршення в економіці України.

"Очевидно, що економічна ситуація зараз не найкраща. Очевидно, що президент чудово розуміє, що виною тому монополізація економіки олігархічними групами, наближеними до нього, і "сім'єю". Думаю, саме це змушує його терміново шукати винних за провал економічних реформ, за складну ситуацію із соціальними виплатами, яка буде через півроку. Шукає в новопризначеному Кабінеті, хоча той не міг ні провалити реформи, ні виконати їх", - зазначив Таран.

Зараз ви читаєте новину «В Януковича почалася паніка - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі