понеділок, 31 грудня 2018 03:06

В 2019 році Укрзалізниця запустить в роботу 30 локомотивів General Electric

В 2019 році Укрзалізниця запустить в роботу 30 локомотивів General Electric
"Укрзалізниця" запустить локомотиви General Electric. Фото: Кореспондент

"Укрзалізниця" в наступному році запустить на південному і східному напрямках 30 локомотивів General Electric.

"У 2019 році ми випускаємо на лінії три десятка нових локомотивів виробництва General Electric. Вони будуть працювати на залізничних маршрутах сходу і півдня країни. Попереду - подальша модернізація залізниці та будівництво сучасних автомобільних коридорів" - повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євросоюз виділив кошти на українську інфраструктуру

"Укрзалізниця" отримала 8 локомотивів виробництва General Electric, перший вже пішов в рейс. Отримані локомотиви будуть працювати на стратегічному вантажному напрямку Комиш-Зоря - Волноваха.

Договір на довгострокову співпрацю з компанією General Electric підписали 23 лютого 2018 роки для оновлення та модернізації парку тепловозів "Укрзалізниці". Вартість одного тепловоза склала 3,9 млн дол. без ПДВ. У порівнянні зі старими тепловозами викиди шкідливих речовин знижені на 40%. Вони можуть розвивати свою швидкість до 120 км/год.

Зараз ви читаєте новину «В 2019 році Укрзалізниця запустить в роботу 30 локомотивів General Electric». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі