четвер, 20 грудня 2018 14:22

Укрпошта передумала закривати відділення і звільняти працівників

Укрпошта передумала закривати відділення і звільняти працівників
Найближчим часом Укрпошта планує відновити роботу понад 50 відділень зв'язку. До кінця року - запустити 11 нових відділень. Фото: ТСН

Із 17 грудня Укрпошта офіційно призупиняє всі дії, що пов'язані із закриттям відділень у селах. Крім того, на роботу повернуть працівників, яких звільнили раніше через оптимізацію сільської мережі.

Щоб працевлаштуватися на вакантні місця, колишнім працівникам потрібно звернутися до Укрпошти. Зараз незаповненими є 1188 вакансій листонош і 667 вакансій операторів, повідомила прес-служба національного поштового оператора.

Найближчим часом планується відновити роботу понад 50 відділень зв'язку. До кінця року - запустити 11 нових відділень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент та уряд переглянуть тариф на доставку пенсій

Укрпошта досягла згоди з Пенсійним фондом щодо доставки та виплати пенсій 2019-го. На покриття збитків, пов'язаних із послугою доставки пенсій, Укрпошті виділили 500 млн грн.

"Укрпошта продовжить виплачувати пенсії 2019-го та доставляти їх, як і раніше, до усіх населених пунктів країни: як у великі міста, так і в найменші та найвіддаленіші села", – зазначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Раніше Укрпошта погрожувала припинити виплату пенсій у селах. Її керівництво вимагало підвищити тариф на доставку. Крім того, виділити кошти, щоб покрити збитки від доставки пенсій.

Зараз ви читаєте новину «Укрпошта передумала закривати відділення і звільняти працівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі