четвер, 03 червня 2021 14:02

Укрпошта оголосила два тендери на $65 млн — що збудують

Укрпошта оголосила два тендери на $65 млн — що збудують
Очікувана вартість будівництва депо в Івано-Франківську - $13 млн, хабу у Львові - $52 млн. Фото: Олена Луценко

Укрпошта оголосила два тендери на будівництво нового автоматичного сортувального центру у Львові й сортувального депо в Івано-Франківську.

Очікувана вартість будівництва депо в Івано-Франківську - $13 млн, хабу у Львові - $52 млн, за даними Prozorro.

"Сьогодні продовжуємо велике будівництво й оголошуємо два тендери на понад 50 мільйонів доларів на будівництво нового автоматичного сортувального центру (хабу) у Львові. Його площа - 8 гектарів 26 тисяч квадратних метрів. І сортувального центру (депо) в Івано-Франківську, площею 3 гектари 6 тисяч квадратних метрів. У нас багато клієнтів на заході України й вони, як і решта, заслуговують на якісні сучасні послуги. Сьогодні робимо перший упевнений крок у цьому напрямі. Львів буде центром, що відповідатиме за логістику заходу України та сполучною ланкою з Європою. Після будівництва ми приберемо свої машини з центру міста й продамо наші приміщення для міських проєктів", - повідомив 3 червня генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрпошта планує купити банк

Подання тендерних пропозицій триватиме до 27 червня 2021 року.

З 5 травня Укрпошта втричі збільшила ліміти на видавання готівки. Тепер із банківської картки через POS-термінал можна зняти від 50 грн до 15 тис. грн за один раз.

POS-термінали є на 3,2 тис. відділеннях Укрпошти. З січня до березня ними скористалися 207 тис. разів. Зняли 287 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Укрпошта оголосила два тендери на $65 млн — що збудують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі