четвер, 26 квітня 2012 14:09

Українці заплатять 1,3 мільйона за фуршети Литвина

Українці заплатять 1,3 мільйона за фуршети Литвина
Торги за право обслужити Раду пройшли за неконкурентною процедурою закупівлі. Фото: tsn.ua

Управління справами Верховної Ради 19 квітня уклало угоду з державним підприємством "Їдальня Управління справами Апарату Верховної ради" на послуги з обслуговування представницьких заходів та офіційних прийомів за участю голови парламенту.

Вартість угоди становить 1,31 млн грн, повідомляється  у "Віснику державних закупівель".

Торги проведені за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", що пояснюється "повною відповідністю та пристосованістю" парламентського підприємства для обслуговування протокольних парламентських та урядових заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курс долара знизився на 1 копійку, євро подорожчав на 4 копійки

"За матеріально-технічними показниками їдальня має можливість обслуговувати протокольні заходи міжнародного рівня, які проходять у Верховній раді (засідання ОБСЄ, ПАЧЕС, Міжпарламентських комісій із співробітництва ВРУ з іншими державами, парламентських слухань, офіційних візитів представників зарубіжних країн тощо). Споруди, в яких розміщуються складські та виробничі приміщення підприємства, територіально розташовані на режимній території, що забезпечує відповідний контроль за діяльністю підприємства і унеможливлює доступ сторонніх осіб, в тому числі під час проведення заходів", – ідеться в обґрунтуванні.

Зараз ви читаєте новину «Українці заплатять 1,3 мільйона за фуршети Литвина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі