понеділок, 14 березня 2016 17:44

Україна узгоджує експорт м'яса в Китай

Україна узгоджує експорт м'яса в Китай

Україна узгоджує умови відкриття китайського ринку для м'ясної продукції з нашої країни і має намір незабаром почати експорт, повідомила заступник міністра аграрної політики і продовольства Владислава Рутицька.

Про це пише УНІАН.

"Ми знаходимося в процесі узгодження і дослідження з КНР щодо відкриття ринку м'яса, зокрема, баранини, яловичини, продукції птахівництва. Враховуючи потребу та інтерес наших виробників щодо відкриття напрямків, що стосуються нашого експорту в КНР продукції м'яса, ми вирішили, що створимо в міністерстві робочу групу, до якої входитимуть представники Мінагропроду, Державної фітосанітарної служби, а також комітету сільського господарства Китайської торговельної асоціації, для випрацювання всіх необхідних документів і питань сприяння відкриття нашого експорту в КНР", - сказала Рутицька.

Також заступник міністра зазначила, що Україна має намір налагодити експорт до Китаю фруктів та ягід.

Нагадаємо, Україна отримала від Міністерства навколишнього середовища і води Об'єднаних Арабських Еміратів дозвіл на постачання до цієї країни яловичини, баранини. Також веде переговори про отримання дозволу на експорт молочних продуктів, риби та яєць.

Зараз ви читаєте новину «Україна узгоджує експорт м'яса в Китай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі