середа, 06 липня 2016 15:21

Україна подовжила заборону на російські товари до кінця 2017 року

Україна подовжила заборону на російські товари до кінця 2017 року

Кабінет міністрів України у відповідь на подовження Росією заборони на поставки українського продовольства до кінця 2017 року дзеркально подовжив дію українських контрсанкцій на такий же період.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Пропозиція міністерства - подовжити наше ембарго, заходи, які застосовуємо у відповідь, на аналогічний термін, на який відповідно Російська Федерація подовжила своє", - сказала заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Наталія Микольська.

Як повідомляли, президент Росії Володимир Путін 29 червня подовжив до кінця 2017 року дію продовольчого ембарго відносно держав, які ввели санкції проти Росії.

Російське ембарго діє для українських товарів з 1 січня 2016 року. У відповідь уряд країни з початку цього року затвердив торгові контрзаходи і заборонив поставки російських продуктів харчування, а також низки інших товарів, сумарна вартість імпорту яких відповідає вартості забороненого РФ українського експорту.

Зараз ви читаєте новину «Україна подовжила заборону на російські товари до кінця 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі