вівторок, 27 лютого 2024 08:55

Удосконалюють продукцію та нарощують виробництво: українські підприємства вражають стійкістю
Партнерство
8

Попри прогнози, що українська економіка не витримає й кількох місяців повномасштабної війни, ми вже другий рік протистоїмо ворогові на фронті та забезпечуємо відносно стабільне життя в тилу. Україна навчилася жити в умовах бойових дій. І сприяла цьому не лише міжнародна фінансова допомога, а й стабільна робота вітчизняних підприємств.

У спільному спецпроекті Gazeta.ua та Національної мережі торговельних центрів "Епіцентр" ми розкажемо про українські компанії, які не лише зберегли виробництво під час повномасштабної війни. А також знайшли можливості розвиватися та вдосконалюватися, забезпечуючи українців найкращою вітчизняною продукцією.

 

Bioton Cosmetics: одні з кращих у косметичній галузі

Bioton Cosmetics – український бренд натуральної косметики та побутової хімії, є незмінним партнером національної мережі "Епіцентр" уже понад 10 років.

Косметична компанія працює на ринку України з 1997 року. Розпочали з дистрибуції в Криму. Після окупації півострова в 2014-му перебралися в Дніпро та запустили там власне виробництво.

Автор: надане компанією Bioton Cosmetics
  Bioton Cosmetics – український бренд натуральної косметики та побутової хімії
Bioton Cosmetics – український бренд натуральної косметики та побутової хімії

Bioton став першим українським брендом, який перейшов від продажів до власного виробництва, що свідчить про прогресивний підхід і прагнення до розвитку компанії. Не зупинив виробника навіть початок повномасштабної війни. Оговтавшись від шоку перших днів, у Bioton Cosmetics взялися працювати з новою силою – у 2022 році виторг підприємства зріс на 60%, як порівняти з 2021-м. І це не залишилось непоміченим. Наприклад, економічне видання Forbes відзначило роботу Bioton в рейтингу кращих малих та середніх компаній України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забезпечення армії та турбота про цивільних: як бізнес став надійним тилом для держави

Сьогодні Bioton Cosmetics є одним із лідерів у своїй сфері. Компанія має 13 торгових марок та понад 500 найменувань косметики, побутової хімії, засобів гігієни та догляду за оселею, а також продукцію контрактного виробництва. Крім того, саме компанія Bioton Cosmetics розробила першу українську зубну пасту.

Автор: надане компанією Bioton Cosmetics
  У Bioton Cosmetics засоби догляду виготовляють на основі натуральних компонентів
У Bioton Cosmetics засоби догляду виготовляють на основі натуральних компонентів

Перевагою компанії є не лише широкий асортимент продукції, а й її висока якість і доступна ціна. За даними дослідження самої компанії, 86% споживачів обирають косметику Bioton Cosmetics, тому що вона перевищує їхні очікування. Засоби догляду виготовляють на основі натуральних компонентів. Також компанія виключає тестування своїх товарів на тваринах. Натомість використовує альтернативні безпечні для навколишнього середовища методи.

"Ми прагнемо, щоб українці підтримували національного виробництва, дбали про своє здоров'я, купували якісну українську продукцію. Саме тому слоган нашої компанії це – краса та догляд щодня", – наголосив власник бізнесу Ілля Шелеменцев.

Автор: надане компанією Bioton Cosmetics
  Мотивувати та підтримувати бойовий дух команди допомагають корпоративні традиції: відзначення успіхів, навчання та розвиток персоналу
Мотивувати та підтримувати бойовий дух команди допомагають корпоративні традиції: відзначення успіхів, навчання та розвиток персоналу

Забезпечує успішну роботу компанії команда професіоналів, відданих спільній меті. Офіс і виробництво Bioton Cosmetics налічують близько 150 співробітників. Об'єднувати, мотивувати та підтримувати бойовий дух команди допомагають обов'язкові корпоративні традиції: відзначення успіхів, щорічне святкування дня народження компанії, навчання та розвиток персоналу.

 

Eleyus: виробник надійної побутової техніки

Українська компанія Eleyus з 2007 року виробляє побутову техніку. Потужності знаходяться в місті Тернопіль, а мережа з більш ніж 50 сервісних центрів ефективно працює по всій Україні. Придбати побутову техніку від Eleyus можна також в "Епіцентрі". Торгова мережа співпрацює з виробником вже 15 років.

Спершу Eleyus виготовляли лише кухонні витяжки. Згодом розширили асортимент. Прагнення проєктувати та виготовляти надійну, безпечну, функціональну побутову техніку вже за рік принесли торговій марці перемогу у Всеукраїнському конкурсі якості продукції "100 кращих товарів України".

Автор: надане компанією Eleyus
  Компанія Eleyus виробляє побутову техніку з 2007 року
Компанія Eleyus виробляє побутову техніку з 2007 року

Сьогодні продукція Eleyus – це понад 500 моделей варильних поверхонь, витяжок, соло плит, духових шаф, холодильників, бойлерів, пральних, сушильних та посудомийних машин різноманітних стилів, розмірів та кольорів. На свою техніку виробник дає гарантію 5 років, що вказує на відмінну якість продукції.

Після повномасштабного вторгнення компанія змогла швидко адаптуватися і навіть розширити асортимент. Адже потужний виробник якісної побутової техніки розумів значення свого виробництва для економіки країни. Це допомогло швидко повернутися в робочий ритм, сумлінно сплачувати податки, допомагати захисникам і цивільним.

Бренд Eleyus – виключно український, чим пишається вся команда компанії. На сьогодні це близько 100 осіб. До речі, саме своїх співробітників власники підприємства вважають найбільшою цінністю.

Автор: надане компанією Eleyus
  Eleyus – це понад 500 моделей варильних поверхонь, витяжок, соло плит, духових шаф, холодильників, бойлерів, пральних, сушильних та посудомийних машин
Eleyus – це понад 500 моделей варильних поверхонь, витяжок, соло плит, духових шаф, холодильників, бойлерів, пральних, сушильних та посудомийних машин

"За більш ніж 15 років роботи в нас сформувалася особлива корпоративна культура, де колектив – одне ціле, а люди – найбільша цінність. Для нас це не просто слова, а те, завдяки чому працюємо як команда. Нові члени колективу швидше адаптуються, ми легко сприймаємо зміни, разом досягаємо результату. А одна з найкрасивіших і найприємніших для нас корпоративних традицій – святкування Дня вишиванки", – поділилися в компанії.

Відмінну роботу Eleyus відзначив Всеукраїнський галузево-аналітичний центр, вручивши нагороду "Компанія року-2021".

 

Своєю працею Bioton Cosmetics та Eleyus доводять світу, наскільки сильними є українські виробники. У несприятливі часи вони змогли мотивувати команду рухатися вперед, нарощувати потужності та покращувати якість своєї продукції. Українцям є чим пишатися, адже можемо купувати найкращі товари – "Зроблені в Україні".

Надійним партнером українських виробників протягом 20 років є Національна мережа торговельних центрів "Епіцентр". Тут представлено найбільший асортимент вітчизняних товарів у багатьох категоріях.

Мережа "Епіцентр" стала головним амбасадором українських виробників: надає надійний майданчик для збуту їхньої продукції, підтримує, докладає зусиль, щоб якомога більше людей дізналося про українські товари.

Зараз ви читаєте новину «Удосконалюють продукцію та нарощують виробництво: українські підприємства вражають стійкістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі