пʼятниця, 26 липня 2013 15:03

У Мінекономрозвитку розповіли, де "покращення" видно найліпше

У Мінекономрозвитку розповіли, де "покращення" видно найліпше
Чиновник переконує, що дерегуляція відбувається добре. Фото: gazeta.zn.ua

Дерегуляція, будівництво, електроенергетика, реформування державної фінансової системи наразі є найефективнішими напрямами реалізації національного плану дій на 2013 рік.

Про це заявив директор Департаменту стратегічного планування розвитку економіки Міністерства економічного розвитку і торгівлі Євген Олейніков у ефірі Українсько горадіо.

Так, на запитання про напрямки та галузі, які демонструють найефективнішу реалізацію нацплану дій, він відповів:

"По-перше, треба відмітити такі галузі, як дерегуляція, як галузь будівництва, електроенергетика, реформування державної фінансової системи".

Водночас він наголосив, що нацплан реалізовується у всіх передбачених напрямках.

"Виконують усі. Хтось швидше, хтось повільніше. З об'єктивних чи суб'єктивних причин - я не буду давати оцінки, це не моя функція, для цього є президент України і комітет економічних реформ", - зазначив Олейніков.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович 13 березня затвердив національний план дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава".

Зараз ви читаєте новину «У Мінекономрозвитку розповіли, де "покращення" видно найліпше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі