середа, 11 грудня 2013 14:20

У Києві відбувся Національний форум бухгалтерів
13

6 грудня в Києві пройшов Національний форум бухгалтерів, перший масштабний захід в Україні для представників бухгалтерської професії, який присвячено не податкам чи бухгалтерському обліку, а особистості бухгалтера. Форум пройшов під гаслом "Ні слова про податки!". У рамках 11 майстер-класів були розглянуті різні методики сприяння саморозвитку і підвищення особистої ефективності. Організатором заходу виступила Міжнародна громадська організація "Рада Незалежних Бухгалтерів та Аудиторів".

Форум зібрав понад 250 учасників, серед яких: власники і перші особи українських та міжнародних компаній, фінансові директори, головні бухгалтери, податкові контролери і менеджери, а також представники державних органів.

Спеціальні гості Форуму: Микола Катеринчук, голова Європейської партії України, та Анатолій Кінах, екс-прем'єр-міністр України, які виступили на церемонії відкриття з вітальним словом.

"Думаю, що цей форум допоможе нагадати владі, що саме ділова активність підприємництва наповнює бюджет в країні. Від цього залежить і соціальна складова діяльності будь-якого уряду", - зазначив Микола Катеринчук. У своєму виступі Микола Дмитрович підкреслив важливість професій бухгалтера та аудитора для бізнесу, держави і суспільства в цілому, а також закликав звернути увагу на останні події в Україні і зробити свій внесок у напрямку позитивних змін в країні.

Анатолій Кінах привітав усіх учасників Форуму від імені Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, а також від імені об'єднання промисловців, підприємців і роботодавців України.

"Перед нами дуже важливі завдання. Україна повинна створювати сприятливі умови як для самореалізації українських громадян, так і умови для інвесторів і для бізнесу. Тому податкова система, бухгалтерський облік, аудиторська діяльність - це те, що якраз формує головну складову ділового і загального клімату в державі", - зазначив Анатолій Кирилович.

У першій секції форуму виступали: Михайло Колісник, управляючий партнер компанії FINART Smart Solutions, професор бізнесу в Київській Школі Економіки; Олена Макеєва, віце-президент МГО РНБА, керуючий партнер Аудиторської фірми "Аксьонова та партнери" GGI; Юлія Містюк, менеджер проектів у компанії Ward Howell; Андрій Клімов, президент МГО Українська Асоціація Сертифікованих Бухгалтерів та Аудиторів.

Юлія Містюк розповіла про те, якого бухгалтера шукають роботодавці, і яким вимогам він повинен відповідати, щоб знайти гідне місце роботи. Михайло Колісник провів інтерактивний майстер-клас на тему "Давайте руйнувати стереотипи" і допоміг учасникам інакше подивитися на свою професію. Андрій Клімов говорив про важливість постійного розвитку та професійного навчання. Завершила секцію Олена Макеєва з майстер-класом про те, як знайти роботу своєї мрії і виховати власні амбіції.

Після кава-брейку відбулась друга секція, на якій були розглянуті різні методики підвищення власної ефективності. Спікерами виступили: Ваче Давтян, президент і засновник компанії "Промкабель-Електрика" та Сергій Гайдайчук, президент спільноти бізнес лідерів CEO Club Ukraine. Ваче Давтян поділився своїм досвідом ведення бізнесу і розповів про те, як ефективно планувати свій графік, щоб встигати все вчасно і з задоволенням. У другій частині секції виступив Сергій Гайдайчук зі своїм майстер-класом "Зв'язки вирішують усе". Сергій поділився своєю методикою побудови ефективної комунікації і розповів про важливість правильного використання бази контактів, якою володіє будь-яка людина.

У третій секції виступали: Анна Новікова, керуючий партнер Агентства фінансів; Андрій Клименко, засновник проекту Upgrade, керуючий партнер компанії Аxiline; Ольга Любченко, генеральний директор консалтингової та тренінгової компанії "ЛідерГруп". Анна розповідала про те, які тактики існують у бізнесі і чим відрізняються чоловічі та жіночі підходи до ведення бізнесу. У заключній частині Форуму виступав Андрій Клименко зі своїм майстер-класом "Натхнення для досягнення цілей". Андрій розповів про те, як боротися з щоденною рутиною і як вибудувати ефективний план досягнення цілей. Після доповідей учасники активно задавали питання спікерам і дискутували про те, які труднощі виникають на шляху досягнення своїх цілей і як необхідно діяти в різних ситуаціях. Національний форум бухгалтерів став ефективним майданчиком для спілкування, обміну досвідом, пошуку ефективних рішень і побудови комунікації.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відбувся Національний форум бухгалтерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі