понеділок, 12 березня 2012 14:09

У Януковича попередили, що "покращення" стосуватиметься не всіх

У Януковича попередили, що "покращення" стосуватиметься не всіх

Виділення кредитів в рамках нових соціальних ініціатив президента Віктора Януковича буде адресним, для соціально незахищених верств населення, пояснили в адміністрації глави держави.

"Цілком очевидно, що тема масових кредитів, тобто абсолютно для будь-якого громадянина в рамках цієї ініціативи, піднята бути не може. Ініціатива, безумовно, повинна бути адресною і, перш за все, стосуватимуться соціально незахищених людей. Це в основному стосується і молоді в тому числі", - сказала перший заступник адміністрації президента Ірина Акімова на брифінгу.

За її словами, нині проводяться розрахунки за участю Національного банку України та Міністерства фінансів з приводу обсягів населення, як нужденних, так і обсягів житла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павловський розповів, як хитро влада організує "покращення"

Акімова зазначила, що на цей рік сума, яка може бути виділена з бюджету на покриття різниці, буде не більшою за 1 млрд грн.

"Я думаю, на цей рік навряд чи можна буде говорити про суму, що перевищує 1 мільярд гривень", - сказала вона.

Нагадаємо, Янукович 7 березня на розширеному засіданні уряду заявив, що зростання економіки дає можливості для поліпшення соціальних стандартів в Україні.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича попередили, що "покращення" стосуватиметься не всіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі