вівторок, 01 вересня 2020 16:21

Тарифи на електроенергію: в Раді внесли зміни до законодавства

Тарифи на електроенергію: в Раді внесли зміни до законодавства
Прийнятий законопроєкт сприятиме зниженню соціальної напруженості. Фото: pixabay.com

Верховна Рада прийняла законопроєкт, згідно з яким тариф на постачання електричної енергії для забезпечення функціонування спільного майна багатоквартирного житлового будинку прирівнюється до тарифу на постачання електроенергії населенню.

За прийняття відповідного законопроєкту №2098 проголосували 276 народних депутатів при необхідному мінімумі у 226 голосів, пише УНІАН.

Прийняті зміни дозволять забезпечити гарантоване споживання електроенергії в багатоквартирних будинках на однакових умовах із постачанням електроенергії населенню. Це дозволить уникнути можливого збільшення тарифів на послугу з утримання багатоквартирного будинку та сприятиме зниженню соціальної напруженості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Газ у Європі рекордно подорожчав: що це означає для українців

Після місцевих виборів ціни на електроенергію можуть зрости через дефіцит фінансів на енергоринку. Заступник голови парламентського Комітету енергетики та житлово-комунальних послуг Олексій Кучеренко пояснює, що в Кабміну не буде іншого виходу, крім підвищення цін.

Зараз ви читаєте новину «Тарифи на електроенергію: в Раді внесли зміни до законодавства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі