середа, 09 листопада 2022 05:57

Статки Ілона Маска впали нижче $200 мільярдів: що сталося

Статки Ілона Маска впали нижче $200 мільярдів: що сталося
З квітня Маск втратив вже десятки мільярдів через Twitter, Фото: Getty Images

Американський мільярдер Ілон Маск втрачає гроші: 8 листопада статки мільярдера впали нижче $200 мільярдів, оскільки інвестори здешевили акції його основної компанії - Tesla Inc - побоюючись, що Маск наразі більше зайнятий проблемами своєї нової покупки, соціальної мережі Twitter.

Зараз статок Маска становить $194,8 млрд доларів, переважна частина з яких - вартість його частки акцій в Tesla, повідомляє Forbes.

При цьому моменту покупки Маском Twitter компанія втратила половину своєї ринкової вартості (зараз вона оцінюється в $622 млрд), а сам Маск втратив $70 млрд з квітня 2022 року.

"Схоже, що Ілон Маск проводить 100% часу в Twitter, і ви знаєте, йому може знадобитися більше капіталу" - прокоментував ситуацію експерт Джей Хетфілд з Infrastructure Capital Management.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маск зробив заяву щодо нової місії Twitter

Зараз Маск тільки на $40 млрд поступається своєму найближчому супернику в рейтингу найбагатших людей світу, власнику компанії LVMH Бернару Арно.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що Маск може зробити соцмережу Twitter платною для всіх користувачів.

26 жовтня Ілон Маск поміняв опис на своїй сторінці на Chief Twit (Головний Твіт. – Gazeta.ua). Також завантажив відео, як заходить в головний офіс компанії. Сума придбання компанії становить $44 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Статки Ілона Маска впали нижче $200 мільярдів: що сталося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі