понеділок, 11 травня 2020 15:46

Шмигаль анонсував програми для підтримки бізнесу

Шмигаль анонсував програми для підтримки бізнесу
Виділять кошти для підтримки бізнесу. Фото: Reuters

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що створені всі передумови для повноцінної роботи оновленої програми "Доступні кредити 5-7-9%".

Про це він сказав під час традиційної селекторної наради під головуванням Володимира Зеленського щодо запобігання поширенню коронавірусу, повідомляє офіційний сайт президента України.

Шмигаль розповів, що додатково фіналізується інша програма – "Нові гроші". Із нею підприємці отримають можливість отримати кредити під дуже низький відсоток.

"Ці програми допоможуть українському бізнесу витримати важкі економічні умови, зумовлені епідемією, а також стануть запорукою збереження робочих місць. Основна умова програм – збереження не менше 80% робочих місць у малому та мікробізнесі", – наголосив Денис Шмигаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада Львівської області відмовилась пом'якшувати карантин з 11 травня

За інформацією Державного центру зайнятості, цього місяця зареєструвалося додатково 140 тис. безробітних. Кабінет Міністрів виділив 6 млрд грн з Фонду боротьби з коронавірусом.

В Україні відсьогодні, 11 травня, послаблюють карантинні обмеження. Таке рішення було ухвалене урядом напередодні. Буде дозволено відкрити зони відпочинку. За дотримання посилених санітарних норм, можуть працювати салони краси, літні тераси кафе.

Зараз ви читаєте новину «Шмигаль анонсував програми для підтримки бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі