середа, 18 жовтня 2017 12:54

Скільки сімей отримають субсидію на опалення

Скільки сімей отримають субсидію на опалення
6,530 млн українських сімей матимуть субсидії у наступному опалювальному сезоні. Фото: ukr.media

6,530 млн українських сімей матимуть субсидії у наступному опалювальному сезоні.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду, представляючи звіт роботи Кабінету міністрів за січень-вересень 2017 року, пише УНІАН.

"Уже перепризначено 6 млн 530 тис. Субсидій для домогосподарств на оплату житлово-комунальних послуг в наступному опалювальному сезоні. Це адресна підтримка і допомога для тих, кому вона необхідна", - сказав прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кабміні придумали новий механізм монетизації субсидій

У листопаді минулого року були призначені субсидії для 7,677 млн сімей. У порівнянні із 2015 роком кількість отримувачів збільшилася на 42,4%.

Міністр соціальної політики Андрій Рева прогнозує, що кількість одержувачів субсидій в Україні збільшиться до 9 млн домогосподарств.

Українці заборгували 7,442 млрд грн за опалення та гаряче водопостачання. Минулого року було на 2,476 млрд грн менше. Найбільша заборгованість за опалення й гаряче водопостачання станом на кінець серпня була в Києві - 1,481 млрд грн. При цьому субсидій місто отримало на 179,9 млн грн. Окремо додамо дані Київської області: сума боргу становить 185,1 млн грн, виділених субсидій - 128,6 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Скільки сімей отримають субсидію на опалення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі