субота, 19 березня 2022 02:20

Секвестрування бюджету: Росія скорочує витрати на пів трильйона

Секвестрування бюджету: Росія скорочує витрати  на пів трильйона
Росія планує суттєво скоротити свої витрати. Фото - .wikipedia.org

Міністерство фінансів Росії пропонує провести секвестрування бюджету, тобто скоротити його видатки за низкою напрямків на пів трильйона рублів.

Про це повідомила пресслужба міністерства.

"З метою мінімізації наслідків обмежувальних заходів Мінфін Росії разом із профільними відомствами розробив і направив в Уряд РФ пропозиції щодо оптимізації та перерозподілу видатків федерального бюджету на 2022 рік", – йдеться у повідомленні.

В першу чергу, відомство пропонує перерозподілити видатки, "використання яких у поточних умовах є неможливим або недоцільним", обсягом у 485,9 млрд рублів.

"Перерозподіл бюджетних коштів дозволить мінімізувати наслідки обмежувальних заходів та забезпечити фінансування першочергових видатків бюджету", – вважають у Мінфіні РФ.

Влада Італії наклала арешт на віллу російського олігарха, прибічника президента росії путіна - Олексія Мордашова. Арештоване майно Мордашова оцінюють приблизно у 115 мільйонів доларів. Це комплекс будівель, розташованих на острові Сардинія.

Зараз ви читаєте новину «Секвестрування бюджету: Росія скорочує витрати на пів трильйона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі