четвер, 02 липня 2020 21:10

Ринок нерухомості ожив: які квартири купують українці

Ринок нерухомості ожив: які квартири купують українці
У червні зріс попит на квартири. Фото: pixabay.com

У червні у Києві нерухомості скупили на 50% більше, ніж у травні. Перевагу віддавали дво- та трикімнатним квартирам. Купували будинки.

Найдешевше вдалося придбати однокімнатну квартиру площею 29 м² на вул. Мартиросяна у Солом'янському районі - $27 тис., передає АН "Благовіст".

За $45 тис. купили однокімнатне житло 35 м² на бул. Крушельницької у Печерському районі. В Оболонському за "двокімнатку" 42 м² віддали $49 тис.

На вул. Гмирі у Голосіївському районі купили однокімнатну квартиру площею 38 м² за $52 тис. $75 тис. коштувала двокімнатна квартира площею 63 м² на вул. Данченко у Подільському районі у новому будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку найдешевшу квартиру орендували на початку літа

За двокімнатну квартиру площею 57 м² на вул. Жмаченка у Дніпровському районі віддали $111 тис. За $150 тис. придбали двокімнатну квартиру 88 м² у Печерському районі.

Найдорожче у червні купили п'ятикімнатну квартиру 180 м² на вул. Шовковичній у Печерському районі - $650 тис.

За час карантину на ринку нерухомості кількість угод у 43,6% компаній упала на більш як 50%. На 2,6% показники скоротилися у 17,6% компаній. За результатами опитування будівельних компаній, у 5,1% організацій продажі залишилися на рівні минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Ринок нерухомості ожив: які квартири купують українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі