субота, 02 червня 2018 21:10

Рекрутери назвали переваги працівників 30+

Рекрутери назвали переваги працівників 30+
Старші фахівці зазвичай мають 5-8 років досвіду роботи, напрацьовану базу контактів та знають, чого хочуть. Фото: Galfinance

Для 78% опитаних українців пошук роботи пов'язаний з проблемами і труднощами. Лише кожен п'ятий працевлаштувався без проблем.

Знайти роботу можна в будь-якому віці. Помилково вважати, що роботодавців цікавлять лише не обтяжені сімейними справами молоді фахівці, пише Work.ua.

Досвід

У старших фахівців вже є як мінімум 5-8 років досвіду роботи. Вони знають, як правильно налагодити роботу з колегами чи спілкуватися з керівництвом.

Сім'я

Сім'я - це не постійні лікарняні та відпустки. Це гарантія підвищеної працездатності. Той, кого чекають вдома після роботи, намагається одразу виконати все якісно та швидко. Щоб нічого не переробляти.

Зв'язки

Співробітники з досвідом роботи мають безліч контактів. Це база колишніх клієнтів, колег, партнерів. Якщо мова йде про роботу у сфері продажів чи надання послуг, вони можуть виявитися корисними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнили з роботи: як не впасти в депресію і швидко знайти роботу

Усвідомленість

Досвідчені фахівці спочатку думають, а потім діють. Їх рішення більш зважені та усвідомлені. Крім того, чим дорослішими кандидат, тим глибше він розуміє потреби бізнесу.

Відданість

Зазвичай співробітники 30+ не бажають змінювати одну роботу на іншу. Це віддані та відповідальні члени команди.

Психологи встановили, що в середньому по світу $95 тис. на рік дозволять людині бути задоволеною життям. Це близько 2,5 млн грн на рік чи 210 тис. у місяць. Вчені вважають, що для емоційної рівноваги достатньо $60 тис. на рік. Водночас середня місячна зарплата в Україні становить 8 777 грн. Це у 15 разів менше рівня "емоційного комфорту" чи майже в 24 рази нижче "рівня щастя".

Зараз ви читаєте новину «Рекрутери назвали переваги працівників 30+». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі