понеділок, 17 червня 2019 21:10

Робота на літо: скільки платять в аграрній сфері

Робота на літо: скільки платять в аграрній сфері
Найбільше роботодавці готові платити в Закарпатській області. Фото: АСС

Кількість вакансій в сільському господарстві у червні зросла більше, ніж удвічі. Шукають трактористів, різноробочих, будівельників. Найвищу зарплату пропонують на Закарпатті — 11500 грн.

Також високі зарплати в Черкаській області - 10900 грн, Київській - 10700, Житомирській - 10 тис, Волинській - 10750 грн.

Найпопулярнішими є трактористи, в середньому їм пропонують 12 тис. грн, за даними OLX Робота. Різноробочим платять 8700, садівникам - 9100 грн. Потрібні сезонні працівники на збір бузини. Обіцяють заплатити 50 тис. грн. 30 тис. пропонують технологам, які готові вирощувати шампіньйони під Києвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продавцям зерна платять сто тисяч гривень на місяць

Найбільше роботодавці готові платити в Закарпатській області, але працевлаштуватись там непросто. Кількість вакансій найменша по Україні. Найбільш оптимальне співвідношення зарплати та пропозицій у Київській, Черкаській та Житомирській областях.

В Україні пришвидшився потік кадрів. Дехто за рік встигає змінити кілька робіт. Переважно це молодь віком від 20 до 30 років.

Зараз ви читаєте новину «Робота на літо: скільки платять в аграрній сфері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі