четвер, 02 квітня 2020 11:34

Продовжили термін виплати соціальної допомоги малозабезпеченим

Продовжили термін виплати соціальної допомоги малозабезпеченим
Допомогу малозабезпеченим перерахують автоматично facebook.com

Допомогу малозабезпеченим родинам перерахують автоматично. Про це повідомило в соцмережі Міністерство соціальної політики.

"30 березня 2020 року Верховною Радою України прийнято закон, яким передбачено на період карантину пов'язаного з поширенням Covid-19 продовжити термін виплати раніше призначеної державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям без подання необхідних документів до органів соціального захисту населення" - пишуть в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великдень наближається: як змінилася вартість святкового кошика за рік

Після закінчення терміну дії карантину чи обмежувальних заходів орган соцзахисту населення здійснить перерахунок розміру виплаченої державної соціальної допомоги на підставі поданої особою заяви та необхідних документів.

Держава виплатить українцям, які залишилися без роботи або не зможуть працювати через карантин, фінансову допомогу в установленому законодавством розмірі з так званого стабілізаційного фонду, який сформують найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «Продовжили термін виплати соціальної допомоги малозабезпеченим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі