середа, 21 лютого 2018 16:35

Повідомили, скільки мільйонерів у Києві

Повідомили, скільки мільйонерів у Києві
Державна фіскальна служба в Києві прийняла від громадян 3200 декларацій про майновий стан і доходи. Фото: precisionstaffing.net

У Києві зареєстрували 200 гривневих мільйонерів. Минулого року їх нараховували удвічі менше.

"Державна фіскальна служба в місті Києві прийняла від громадян 3200 декларацій про майновий стан і доходи на загальну суму задекларованого доходу 1,9 мільярдів гривень", - повідомила голова управління ДФС у місті Києві Людмила Демченко, пише УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ювелірні магазини повідомлятимуть про покупки українців

З 1 січня розпочалась деклараційна кампанія 2018 року. Громадяни зобов'язані декларувати доходи, які отримали впродовж минулого року.

Під час деклараційної кампанії 2017 року про свої доходи за 2016 рік прозвітували 513 тис. українців. Загальна сума задекларованих доходів становить 50,8 млрд грн. На 4% перевищила показник попереднього року.

Президент Петро Порошенко, за підсумками січня, задекларував понад мільйона гривень доходу від вкладів у Міжнародному інвестиційному банку. Відповідну інформацію він вніс в Єдиний державний реєстр декларацій.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, скільки мільйонерів у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі