субота, 02 вересня 2017 11:53

Повідомили, коли Україна отримає новий транш від МВФ

Повідомили, коли Україна отримає новий транш від МВФ
До кінця нинішнього року Україна може отримати 5 транш від Міжнародного валютного фонду. Фото: 24 Канал

До кінця нинішнього року Україна може отримати 5 транш від Міжнародного валютного фонду.

Такі припущення висловили аналітики інвестиційного банку Morgan Stanley, повідомляє censor.net.

"Ми вважаємо, що державна спрямованість на реформи і готовність співпрацювати з МВФ залишаються. У 2018 році вони будуть більше змагатися з популізмом. Ми очікуємо п'ятого траншу в кінці 2017 року", - йдеться в аналітичному огляді банку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чекає на україців з вересня: газ, освіта, житло, долар

Організація очікує, що Україна закінчить впровадження пенсійної реформи цієї осені. Крім того, керівництво країни мусить закінчити приватизацію держпідприємств і прийняття антикорупційних заходів.

У числі позитивних сигналів для МВФ аналітики вказують очікуване подання кандидатури глави Нацбанку. Це має статися до кінця вересня.

У березні 2015-го МВФ відкрило чотирирічну програму EFF. За нинішнім курсом це $16,75 млрд. У 2018 році заплановані інші чотири перегляди програми, за підсумками яких Україна може залучити близько $ 955 млн. За даними Фонду, ключовими вимогами завершення четвертого перегляду програми є пенсійна реформа, приватизація і боротьба з корупцією.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, коли Україна отримає новий транш від МВФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі