четвер, 09 липня 2020 02:45

Порахували збитки від затонулого танкера Delfi під Одесою

Порахували збитки від затонулого танкера Delfi під Одесою
Порахували збитки від затонулого танкера. Фото: Думская

Держекоінспекція в Одеській області попередньо підрахувала збитки внаслідок аварії нафтового танкера "Делфі" поблизу Одеси, які становлять 15 204,73 долара (майже 410,2 тисячі гривень).

Винести претензії - документ, що підтверджує суму збитку можна буде тільки після отримання офіційної інформації про кількість нафтопродуктів, що потрапили в акваторію і після видалення його з акваторії Чорного моря, передає Громадське.

"Остаточний розрахунок буде можливий тільки після завершення операції з підйому судна та після надання інформації судновласником або органами поліції щодо обсягів нафтопродуктів, які були на судні до здійснення забруднення, які залишилися після завершення операції з підйому судна", - додають у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З танкера "Делфі" в Одесі продовжує витікати паливо

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Одеси доручив прибрати затонулий танкер до 20 липня.

Зараз ви читаєте новину «Порахували збитки від затонулого танкера Delfi під Одесою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі