вівторок, 17 квітня 2012 13:21

Пілотам Януковича замовили лососеву ікру та печінку тріски за 280 тисяч

Пілотам Януковича замовили лососеву ікру та печінку тріски за 280 тисяч
До меню входить тpicкa запечена з грибами та сиром, котлети "Марічка", ікра лососева, печінка тріски, душенина поспільна, палтус, ескалад тощо. Фото: liveinternet.ru

Державне авіаційне підприємство "Україна" Державного управління справами (ДУС) 9 квітня за результатами тендеру уклало угоду з підприємством "Аіро кейтерінг сервісіз Україна" на забезпечення екіпажів впродовж 2012 року бортовим харчуванням при технічних та комісійних обльотах, тренувальних польотах.

Вартість угоди становила 280 тис. грн. Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Для екіпажів передбачено обіди, до складу яких входять гарячі страви, м'ясні, овочеві та рибні закуски, кондитерські вироби, напої.

До меню входить тpicкa запечена з грибами та сиром, котлети "Марічка", ікра лососева, печінка тріски, душенина поспільна, палтус, ескалад тощо.

Засновником "Аіро кейтерінг сервісіз Україна" є шведська компанія "Аіро кейтерінг сервісіз Свіден АБ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На санаторії чиновників дали 17% бюджету МОЗ

Єдиним конкурентом було Державне підприємство по обслуговуванню офіційних заходів "Гарант-сервіс", яке разом з ДАП "Україна" належить Державному управлінню справами. Тендерна пропозиція держпідприємства, яке забезпечує делкікатесами столові ДУСі, була дешевшою на 30%. Однак "Україна" без пояснення причин уклало угоду з українською "дочкою" шведської компанії.

Державне авіаційне підприємство "Україна" займається повітряними перевезенями спеціальними рейсами вищих посадових осіб та офіційних делегацій України і інших держав у межах України та за її кордонами.

Зараз ви читаєте новину «Пілотам Януковича замовили лососеву ікру та печінку тріски за 280 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі