середа, 18 березня 2020 06:30

Підприємство "Укроборонпрому" почало виготовляти марлеві пов'язки

Підприємство "Укроборонпрому" почало виготовляти марлеві пов'язки
"Укроборонпром" почав виготовляти марлеві пов'язки. Фото: 24 канал

Державне підприємство "Новатор", яке входить до складу "Укроборонпрому", екстрено переорієнтувало виробництво і запустило пошиття медичних марлевих пов'язок для потреб підприємств держконцерну.

Підприємство також готується до запуску виробництва перших вітчизняних клапанних респіраторів FFP3, на підприємстві встановлюють нову виробничу лінію, яка дозволить випускати до 3 млн цих спецзасобів щомісяця, повідомила прес-служба "Укроборонпрому".

В цілому на заводі планують виготовити 100 тисяч багаторазових марлевих пов'язок, з них 13,5 тисячі вже пошито і передано співробітникам хмельницького підприємства (з розрахунку 10 пов'язок для одного співробітника і його сім'ї), три тисячі пов'язок передали для ДП "Красилівський агрегатний завод", розглядаються запити на поставку пов'язок іншим підприємствам "Укроборонпрому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через кадрову політику українська оборонка може виявитися "на колінах"

Державний концерн "Укроборонпром" - об'єднання підприємств оборонно-промислового комплексу України під державним управлінням. Входить до переліку підприємств, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «Підприємство "Укроборонпрому" почало виготовляти марлеві пов'язки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі