пʼятниця, 06 січня 2017 10:00

Перепелина ферма приносить €50 доходу

Перепелина ферма приносить €50 доходу

Бізнес на перепелиній фермі окупиться за 2-3 місяці, а дохід, який приносить ферма становить €50-60 на рік. Про це Gazeta.ua розповідає Леонід Кириченко з Київщини.

"Починати бізнес не варто з малого поголів'я. Така ферма збиткова. Дрібні ферми позакривалися за рік- два", - розповідає Леонід

Чоловік має ферму на 10 тисяч перепелів. Яйця здає в супермаркети, м'ясо продає в ресторани а також коптить і постачає на ринки.

" У ферму інвестував €50. Закупив 8 тисяч самок і 2 тисячі самців. При цьому половина витрат пішла на обладнання і лише 20% на птахів", - пояснює чоловік.

Витрати окупляться за 2-3 місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бізнес на супах принесе швидкий дохід

"Перепілки несуться щодня, незалежно від сезону. Починати варто з яєць. У Києві їх активно розбирають, бо вважаються кориснішими за курячі. Наші яйця також купують за кордон. У Польщу й Туреччину", -каже бізнесмен.

За рік чоловік звів власний коптильний цех та цех з запікання птиці.

"Більшість хто приїздив на ферму запитували: "Що я роблю з цими птахами", мовляв вони малі, як їх їсти? Думали, що після приготування там нічого не залишиться. Вичитав кілька рецептів і спробували приготувати тушки. Ми їх запікаємо, фаршируємо та коптимо. Готову продукцію постачаємо на ринки. Помітили, що готових розбирають краще. Одна тушка, в готовому вигляді, заважує на 25-30 гривень", -каже чоловік.

.

Зараз ви читаєте новину «Перепелина ферма приносить €50 доходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі