пʼятниця, 01 жовтня 2021 09:39

Ощадбанк почав закривати рахунки українців: подробиці

Ощадбанк почав закривати рахунки українців: подробиці
Це відбудеться, якщо власники рахунків не прийшли до банку для актуалізації даних. Фото: Gazeta.ua

З 1 жовтня Ощадбанк закриватиме поточні та депозитні рахунки, операції за якими не здійснювались протягом трьох і більше років.

Це торкнеться власників рахунків, які не прийшли до банку для актуалізації ідентифікаційних даних та здійснення верифікації, повідомляє пресслужба фінустанови.

"Клієнтам, які не звернулися в Ощадбанк до 30 вересня, змінять облік залишків коштів на рахунках, банк обліковуватиме їх як нерухомі вклади. Ощадбанк вважатиме, що клієнт у такий спосіб дав згоду на розірвання договору та закриття рахунку", - йдеться у повідомленні.

Такі дії вважатимуться згодою на застосування щомісячної комісійної винагороди, передбаченої тарифами Ощадбанку, та її сплати в порядку договірного списання шляхом утримання з суми нерухомого вкладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ощадбанк приєднають до системи гарантування вкладів

Антимонопольний комітет України оштрафував державний Ощадбанк на 13,8 млн грн за концентрацію без дозволу. Йдеться про набуття Ощадбанком у власність цілісного майнового комплексу споруд "Рибного ярмарку та комплексу по зберіганню, виробництву продуктів харчування для ТОВ "Логістик центр "Скандинавія", без отримання обов'язкового дозволу Антимонопольного комітету.

Зараз ви читаєте новину «Ощадбанк почав закривати рахунки українців: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі