середа, 30 жовтня 2013 14:30

Онищенко поскаржився на "брутальні образи" з України

Онищенко поскаржився на "брутальні образи" з України
Геннадій Онищенко каже, що Україна не хоче відновлювати поставки шоколаду у РФ. Фото: lastphotos.ru

Якщо Україна не буде опускатися до образ і підозр щодо Росії, Росспоживнагляд готовий обговорити з Києвом й проблеми поставок кондитерської продукції корпорації "Рошен".

Про це заявив колишній глава Росспоживнагляду, помічник прем'єр-міністра РФ Геннадій Онищенко.

"Заяви міністерства аграрної політики і продовольства України, які межують з нормами пристойності, про перевірку підприємств "Рошен" зайвий раз переконують у тій думці, що ні в кого немає бажання знайти рішення проблем, а всі ті зауваження, які були висловлені й на офіційному сайті Росспоживнагляду (за підсумками перевірки), можуть бути обговорені в разі приїзду на територію РФ експертного співтовариства і жорсткого оббріхування параметрів можливого візиту російських експертів на територію України та подання нам необхідної документації", - сказав Онищенко.

Він додав, що надалі Росія готова обговорювати ці проблеми, але "не виходячи за рамки професіоналізму і не опускаючись до брутальних образ і підозр".

Росспоживнагляд в липні поточного року заборонив поставки в Росію шоколаду і цукерок, вироблених на чотирьох українських фабриках "Рошен" через претензії до якості продукції.

Росспоживнагляд 22-25 жовтня інспектував фабрики корпорації "Рошен".

27 жовтня Онищенко заявив, що перевірка української кондитерської фабрики "Рошен" не задовольнила російських фахівців, залишивши "гнітюче враження".

Міністерство аграрної політики звинуватило Росспоживнагляд у поширенні неправдивої інформації.

Зараз ви читаєте новину «Онищенко поскаржився на "брутальні образи" з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі