понеділок, 19 листопада 2012 03:42

Нові декларації доходів це - перекладання проблем і прорахунків уряду на простих громадян — Наливайченко

Нові декларації доходів це -  перекладання проблем і прорахунків уряду на простих громадян — Наливайченко
Валентин Наливайченко ФОТО: elektorat.te.ua

Намір Державної податкової служби ввести загальне декларування доходів для всіх громадян України - це перекладання проблем уряду на простих громадян, вважає представник партії "УДАР", екс-голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В уряді поскаржилися, що вони не піднімають комуналку і весь тягар лягає на "Нафтогаз"

"Це перекладання соціальних проблем і прорахунків уряду на простих громадян. До Податкової пряме звернення в прямому ефірі: якщо треба обкласти податками громадян України - у нас дуже багато мультимільйонерів, політиків, які в ефірі заявляють, що вони витрачають сотні мільйонів доларів на власні кампанії, білборди, пропагуючи всякі референдуми. Де податківець, який може зазирнути і запитати: ви були все життя держслужбовцям, тепер ви витрачаєте сотні мільйонів... на будь-яку агітацію, у тому числі політичну? Так, може, почніть з багатих оподаткування, з корупціонерів, які засіли і тепер ведуть різні політичні кампанії? Ось якою повинна бути відповідь держави", - сказав Наливайченко в неділю в ефірі 5 каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацбанк готовий запровадити податок на купівлю валюти

Нагадаємо, голова Державної податкової служби Олександр Клименко заявив, що ДПСУ технічно готова приймати податкові декларації від всіх українців, однак необхідно вирішити проблему мотивації громадян, показавши їм вигоди добровільної сплати податків. Раніше повідомлялося, що податкова розробляє проект загального декларування доходів.

Зараз ви читаєте новину «Нові декларації доходів це - перекладання проблем і прорахунків уряду на простих громадян — Наливайченко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі