середа, 23 березня 2022 15:00

Nestlе виводить із Росії два бренди

Nestlе виводить із Росії два бренди
Компанія відмовляється від інвестицій та реклами в Росії. Фото: facebook.com/nestle.ukraine

Швейцарська компанія Nestlе виводить з російського ринку бренди KitKat і Nesquik.

"Поки в Україні йде війна, наша діяльність в Росії буде зосереджена на наданні продуктів першої необхідності, таких як дитяче і медичне/лікарняне харчування, а не на отриманні прибутку. Такий підхід відповідає нашій меті і цінностям. Він підтримує принцип забезпечення основного права на харчування", – повідомила пресслужба Nestle.

Компанія відмовляється від інвестицій та реклами в Росії. У майбутньому не розраховує отримувати прибуток в РФ або платити податки. Увесь прибуток передасть організаціям з надання гуманітарної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix видалив застосунок з App Store і Google Play в Росії

"Це на додаток до сотень тонн продовольства і фінансової допомоги, які ми вже направили на підтримку населення України і біженців в сусідніх країнах. Ці зусилля продовжимо. Ми підтримуємо народ України і наших 5 800 співробітників", – заявили у Nestle.

22 березня хакери з міжнародної групи Anonymous "злили" базу даних Nestlе. Опублікували 10 ГБ даних електронної пошти, паролів, бізнес-клієнтів.

Напередодні попередили, що "полюватимуть" на західні компанії, які залишилися працювати на ринку Росії.

Від 26 лютого Anonymous ведуть кібервійну проти РФ через її напад на Україну.

За 22 дні після повномасштабного вторгнення Росії в Україну цивілізований світ запровадив проти агресора безпрецедентну кількість санкції – понад 6000 різноманітних обмежень.

Зараз ви читаєте новину «Nestlе виводить із Росії два бренди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі