вівторок, 19 грудня 2017 12:05

Назвали український банк, який спробують продати першочергово

Назвали український банк, який спробують продати першочергово
Легче всего найти инвестора на "Укрэксимбанк" Фото:112

Найлегше знайти інвестора на Укрексімбанк, його можна залучити на міжнародні контракти. Найважче буде продати Приватбанк. Про це Gazeta.ua розповідає фінансовий аналітик Олексій Кущ.

"Українська банківська система занепала. Щоб її відродити, потрібні реформи. Я б радив об'єднати Ощадбанк з Укрпоштою і в результаті отримати потужний поштово-банківський сервіс. Якщо до нього ще додати лайфове страхування, то можна було б створити привабливу обгортку для системи іноземних інвесторів, які б викупили такий союз. Поштово-банківский сервіс дуже користується попитом у інвесторів за кордоном", - каже експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожен українець заплатив 3 тисячі гривень за порятунок "Приватбанку"

"Укрексімбанк можна було б частково продати великим міжнародним організаціям, таким як Банк реконструкції й розвитку, Світовий банк. І його спеціалізувати виключно на обслуговуванні експортно-імпортних операцій. У Приватбанку треба визначити основну функцію, скласти спеціалізацію, провести реструктуризацію і очищення активів і почати переговори з колишніми власниками", - додає Олексій Кущ.

Зараз ви читаєте новину «Назвали український банк, який спробують продати першочергово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі