неділя, 25 березня 2018 05:28

Назвали 10 найкращих компаній для роботи в світі

Назвали 10 найкращих компаній для роботи в світі

Популярна соціальна мережа для пошуку і встановлення ділових контактів LinkedIn опублікувала рейтинг найбільш популярних компаній серед своїх користувачів.

Перше місце в рейтингу займає Amazon, найбільша в світі компанія, яка продає товари і послуги через інтернет. На другій позиції розташувався холдинг Alphabet, а трійку лідерів замикає Facebook.

Десятка кращих компаній для роботи за версією LinkedIn виглядає наступним чином:

Amazon (№ 1) тепер пропонує проплатити 95% плати за навчання, підручники і зборів за своїх працівників пройти навчання у "професії майбутнього".

Alphabet (включаючи Google) (№2) і новітніх відділень захмарні місця для вигулу собак, критий багаття і боулдерінг стіни.

Facebook (№3), який продовжив свою політику у відпустку в минулому році до 20 днів, а політики, які були розроблені після того, як головний Операційний директор Шеріл Сандберг несподівано втратила чоловіка.

Salesforce (№ 4) безперервної перевірки своїх даних на зарплату і витратила 6 млн. доларів США намагаються забезпечити рівні компенсації за ознакою статі та раси.

Tesla (№5) програма автобази, що дозволяє співробітникам керувати Tesla для роботи.

Apple (№ 6) пропонує своїм співробітникам 25-відсоткову знижку на пристроях компанії.

Comcast NBCUniversal (№7) і співробітники отримують безкоштовний доступ до тематичних парків Юніверсал, знижки на курорти і ранній доступ до NBCUniversal фільми і серіали.

The Walt Disney Company (№8), яке зробив на початку року, початкові інвестиції в розмірі 50 мільйонів доларів в поточній освітньої програми, спеціально розроблені для покриття витрат на навчання для погодинних працівників.

Oracle (№9) визнає його авторів, винахідників і творців "світу-змінюється техніка" і закликає їх патентів.

Netflix (№10) не має політики на час відпустки, оплачуваний відпустку, дрес-код або витрат. "Ми довіряємо нашим командам робити те, що вони вважають кращим для Netflix," компанія говорить.

При ранжируванні кращих компаній у різних країнах світу враховувалися відгуки та кар'єрні переваги понад 546 мільйонів користувачів мережі із США, Австралії, Бразилії, Канади, Франції, Німеччини, Індії і Великобританії. Зокрема, враховувалися такі критерії, як попит на вакансії, включаючи дані про кількість переглядів вакансії і кількості осіб, які відправили своє резюме на цю посаду, а також відгуки співробітників про роботу в корпорації.

Повідомляється, що великі корпорації, включаючи компанію Apple, активно працюють над створенням власних медичних установ для своїх співробітників.

Існують компанії, які покривають витрати працівників на одяг і навіть на розваги. Зокрема, Netflix пропонує своїм співробітникам покрити витрати на одяг, в якій вони ходять на роботу, а також оплатити відпустку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти хорошу роботу без знання англійської мови.

Шотландський поні з британської реклами компанії Amazon зворушив аудиторію. Про це користувачі пишуть у соціальних мережах. За сюжетом ролика, поні намагається подружитися зі звичайними кіньми на конюшні, але ті його відкидають. Його рятує від самотності експрес-доставка, доступна передплатникам Amazon Primе.

Зараз ви читаєте новину «Назвали 10 найкращих компаній для роботи в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі