понеділок, 31 грудня 2018 21:10

На що роботодавці звертають увагу під час прийому на роботу

На що роботодавці звертають увагу під час прийому на роботу
При прийомі на роботу роботодавець звертає увагу на особисті якості людини. Досвід роботи відійшов на друге місце. Фото: Polska praca

Сьогодні особливу увагу роботодавці звертають на когнітивні здібності людини. Наскільки вона комунікабельна, бажає вчитися та розвиватися. Досвід роботи відійшов на друге місце, розповіла Gazeta.ua Інна Новицька, власниця компанії з підбору персоналу "Нова персона".

"Раніше працівників шукали до 35-40 років. Зараз роблять ставку на особисті якості людини. Тобто пропонують перспективну роботу і працівникам за 45. Це великий плюс для тих, хто хоче змінити сферу діяльності", - наголошує Інна Новицька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто отримував найвищі зарплати в 2018 році

За її словами, сьогодні роботодавці активно вкладають кошти у навчання персоналу. Таким чином утримують працівників, бо гарантують просування по кар'єрним сходам.

"Серед бонусів для співробітників пропонують медичне страхування, знижки на відпочинок, безкоштовні обіди, облаштовують кімнати відпочинку і робочі місця", - додає експерт.

Повну версію інтерв'ю з Інною Новицькою читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «На що роботодавці звертають увагу під час прийому на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі