вівторок, 02 червня 2015 11:36

Міноборони витратить 60 млн грн на ремонт техніки і 15 млн на шкарпетки

Міноборони витратить 60 млн грн на ремонт техніки і 15 млн на шкарпетки
Фото: zik.ua

Міністерство оборони України закупить бетонні укриття для бійців АТО на загальну суму 18,6 млн грн.

Про це заявила речник Міноборони Вікторія Кушнір під час брифінгу, передає РБК-Україна.

"За минулий тиждень було укладено договори про закупівлю літніх польових костюмів на загальну суму 151 мільйонів гривень, камуфляжних фуражок на суму 870 тисяч гривень, літніх шкарпеток на загальну суму близько 15 мільйонів гривень, сумок для індивідуальної аптечки на загальну суму 14 млн грн, паперу для друку карт на загальну суму 900 тисяч гривень, а також військових посвідчень на 810 тисяч гривень", - заявила Кушнір.

Крім того, за її словами, тендерним комітетом Міноборони прийнято рішення про закупівлю бетонних укриттів для особового складу на суму 18,6 млн  грн, устаткування для установки на танки на 5 млн грн, а також ремонту авіаційної та автомобільної техніки на суму близько 60 млн грн.

Нагадаємо, раніше в Міноборони заявляли, що державне фінансування речового забезпечення Збройних сил України покриває лише 55% потреб.

З початку року Міноборони уклало 201 договір на постачання речового майна на загальну суму 1,186 млрд грн, а також паливно-мастильних матеріалів - на 1,385 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони витратить 60 млн грн на ремонт техніки і 15 млн на шкарпетки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі