субота, 05 липня 2014 11:33

Крим під Росією перетвориться на депресивний регіон - експерт

Крим під Росією перетвориться на депресивний регіон - експерт

В окупації Крим існуватиме як один із депресивних регіонів Росії. Таку думку висловив соціолог Євген Головаха. За його словами, Москва вже відмовилась від більшості своїх грандіозних планів інвестування Криму.

"Більше ніж на третину скорочені витрати за програмою розвитку Криму. Міністерству, що було створено там, обіцяли один бюджет, а там, здається, майже 30 мільярдів, а дали десь 18, тобто більш ніж на третину скоротили", – зазначає Головаха.

На його думку, зараз більшість кримчан залишаються у невизначеності, але надалі влада буде підтримувати той мінімум, що не буде викликати значного суспільного невдоволення. Найбільші групи ризику – бізнес півострова і сільське господарство.

Як заявляла раніше заступник міністра праці та соціального захисту Росії Тетяна Блінова, у Криму – близько 20,5 тисяч безробітних і близько 20 тисяч тих, хто перебуває під ризиком звільнення.

Зараз ви читаєте новину «Крим під Росією перетвориться на депресивний регіон - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі